Tamminiemen vastaanotto avoinna:

 

Puh. 050 4121317

 

 

Etusivu

  

Leirintäalue- ja majoitustoiminta Loviisassa loppuu 31.12.2017

Loviisan kaupunki on irtisanonut yrityksemme maa-alueen ja liikehuoneiston vuokrasopimuksen päättyväksi 31.12.2017.

Kaikki alueella oleva liiketoiminta (leirintäalue ja majoitus) sekä siihen tarvittavat viranomaisluvat sekä irtaimisto ovat yrityksemme omaisuutta jotka lähtevät yrityksemme mukana.

Tamminiemi Lomakeskus / Tamminiemi Camping

Camping ground and hotel operations in Loviisa ends on 31.12.2017

The city of Loviisa has terminated the lease of our company land and business premises to expire on December 31,

All business activities in the area (campsite and accommodation), as well as the necessary authority permits and furniture are the property of our company that goes with our company.

Tamminiemi Resort / Tamminiemi Camping

 

Tamminiemi Lomakeskus

Tamminiemi on kulttuurihistoriallisessa 1800-luvun barokkipuistossa Suomenlahden rannalla kuningattaren kaupungissa - Loviisassa toimiva lomakeskus.

Hotellimajoitusta tyylikkäissä ja nykyaikaisissa huoneissa laivanvarustajan huvilassa

Konsuli - laivanvarustaja Alfred Björksténin rakennuttamat empire-huvilat edustavat 1800-luvun halua päästä pois kaupungin keskustasta ja asettua asumaan sen laitamille luonnon keskelle.

Tamminiemen tunnelmaa lumoavassa puistossa

Puistossa voi nauttia kiireettömästä luonnonrauhasta, raikkaasta meri-ilmasta ja aistia huvila-alueen menneiden aikojen loistoa. Nykyinen 1920 Paul Olssonin puistosuunnitelma löytyy rakennustaiteen museosta ja puistossa on vielä nähtävillä rakenteita 1800-luvun puolivälin englantilaistyylisestä maisemapuistosta. Suurien tammien, lehmusten ja puiden luoma tunnelmallinen varjoisuus on osa pittoreskin puiston valon ja varjon leikkiä.

Vain kävelymatkan päässä keskustasta

Kävelyreitti keskustaan lähtee Tamminiemen portilta Bolognen metsän kautta pitkin Myllyharjua ja saapuu 1865 valmistuneen uusgoottilaisen kirkon luokse torin laitaan. Harjun mäntyisen puuston, raittiin ilman ja haltioitumisen terveysvaikutukset tiedettiin jo kylpylä ajalla. 1800-luvulla Loviisa oli vilkas kansainvälinen kylpyläkaupunki.

Loviisan historiallinen ala-kaupunki, suolatori, merenkulkumuseo ja Laivasillan satama-alue ovat myös lyhyen kävelymatkan päässä Tamminiemestä.

Loistava sijainti merellisen Etelä-Suomen rannikolla

Helsinki 85 km,  Porvoo 37 km, Kotka 45 km,
Kouvola 65 km; Lahti 79 km,
Hamina 98 km, Vaalimaa raja-asema
Runsaasti nähtävää ja koettavaa alle 1 tunnin ajomatkan etäisyydellä !

-   Tamminiemi on keskipisteessä !

  • Jaa linkki:
  • digg.com
  • delicious.com
  • vk.com
  • facebook.com