Tamminiemen vastaanotto avoinna:

 

 

RESPA AVOINNA

 

24.5. ke

klo 14 - 20

 

25.5. Helatorstai

klo 10 - 18

 

26.5. Pe

27.5. La

klo 10 - 18

 

28.5. sunnuntai

klo 10 - 16

 

 

muuna aikana sopimuksesta.

 

TERVETULOA !

 

 

Hotellihuone varaukset

netin kautta

 

Varaa nyt

 

 

Puh. 050 4121317

 

 www.facebook.com
/Tamminiemi

Camping

Majoitus ja palvelut » Camping

  

Suomenlahden rannalla sijaitsevassa, alun perin englantilaistyylisessä 1800-luvun maisemapuistossa on rajatulla alueella 60 sähköistettyä asuntoauto- ja vaunupaikkaa. Niille leiriydytään henkilökunnan ohjeiden mukaan. Tamminiemessä arvostetaan vanhaa kulttuurihistoriallista puistoa ja sen istutuksia.
Nykyinen 1920-luvun Paul Olssonin barokkiakseli sommitelman mukainen suunnitelma löytyy rakennustaiteen museosta kuten Naantalin Kultarannan puistosuunnitelmakin.

Vastaanotto, kokoustilat, tilaussauna, tiskauspaikka sekä suihku- ja wc-tilat sijaitsevat siniharmaassa 1800-luvulta peräisin olevassa "Villa Brädgården" huvilassa, joka on alueen vanhin rakennus 1800-luvun alkupuolelta.

Puistossa voi nauttia kiireettömästä luonnonrauhasta, raikkaasta meri-ilmasta ja aistia huvila-alueen menneiden aikojen loistoa. Suurien tammien, lehmusten ja puiden luoma tunnelmallinen varjoisuus on osa pittoreskin puiston valon ja varjon leikkiä. Tamminiemessä on omaa merenrantaa 300 m ja laituri.

Alueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee mm. uimaranta Plagen ja Laivasillan vierasvenesataman alue palveluineen kävelymatkan päässä.

Katso aukioloajat - Sisäänkirjautuminen ja alueelle ajo ainoastaan aukioloaikoina !

Tamminiemi puisto

Tamminiemi puisto

 
  • Jaa linkki:
  • digg.com
  • delicious.com
  • vk.com
  • facebook.com